4 sposoby na poprawę metabolizmu glukozy


Jeżeli nie możesz przeczytać tej wiadomości, kliknij tu
 
Sprawdź czy to zwykła senność czy podwyższone ryzyko śpiączki cukrzycowej

4 sposoby na poprawę metabolizmu glukozy
i obniżenie poziomu zmęczenia

Czy czujesz:

Senność po posiłku

Trudne do opanowania zmęczenie

Wzmożone pragnienie?

Nie lekceważ sygnałów alarmowych, które wskazują na zagrożenie śpiączką cukrzycową!

Skorzystaj z rekomendacji diabetologa i obniż poziom cukru do 100 mg/dl

-

Zwalcz senność już w ciągu pierwszych dni stosowania TYCH metod

-

Skutecznie pokonaj infekcje, które mogą doprowadzić do kwaśnicy ketonowej
a ostatecznie do śpiączki cukrzycowej

-

Uniknij skoków cukru przekraczających 200, 300 a nawet 500 mg/dl!

-

Zabezpiecz się przed nagłą utratą przytomności – poznaj 16 produktów, które najczęściej odpowiadają za ekstremalne skoki cukru

-

Wyhamuj insulinooporność i obniż poziom ogólnego zmęczenia organizmu

Nie zwlekaj, pierwsze 30 osób, które zgłosi chęć otrzymania
książki i magazynu jeszcze dzisiaj, otrzyma je CAŁKOWICIE
za darmo!
Nie zapłacisz nawet za przesyłkę!

Kliknij i odbierz bezpłatne materiały »

Wiadomość przesłana na zlecenie firmy:
Wiedza i Praktyka
ul. Łotewska 9a, 03-918 Warszawa
Numer NIP: 526-19-92-256 | Numer KRS: 0000098264 - Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy w Warszawie
XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
Wysokość kapitału zakładowego: 200 000 zł
Nr rejestrowy BDO: 000008579


Wiadomość została wysłana na zlecenie Wiedza i Praktyka sp. z o.o.

Administratorem danych lub podmiotem przetwarzającym dane i podmiotem odpowiedzialnym za realizację wysyłki oraz właściwym dla rozpatrywania roszczeń i reklamacji jest Tarsago Polska sp. z o.o. w restrukturyzacji, ul. Domaniewska 41, 02-672 Warszawa, nr KRS 0000070510 - Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy KRS, NIP 526-10-01-610, kapitał zakładowy 8.081.000 zł. W przypadku pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta. W każdym momencie możesz zrezygnować z otrzymywania informacji handlowych, klikając w link. B9-EBKK1X

No comments:

Post a Comment